POSTANI DONATOR

Na vas se obračamo s prošnjo za finančno donacijo, in sicer za dobrodelni tek, katerega izkupiček bo v celoti namenjen letovanju otrok s posebnimi potrebami iz dnevnih oddelkov CUDV Dolfke Boštjančič, Draga.

V ta namen bo ultramaratonec Ambrož Jakop med 29. aprilom in 1. majem 2016 v treh etapah pretekel slovensko diagonalo Hodoš–Sečovlje, dolgo približno 375 km. Projekt bo izveden v sodelovanju s Humanitarnim društvom Križemrok, ki ima številne izkušnje z organizacijo zimskih in poletnih letovanj za otroke.

Pri teku vsak kilometer šteje; pri dobrodelnem teku šteje tudi vsak evro, zato vam bomo za nakazana sredstva izredno hvaležni. Z vašo podporo bodo otroci s posebnimi potrebami preživeli nekaj dni na počitnicah.

Humanitarno društvo Križemrok bo s s posamičnim donatorjem podpisalo pogodbo v donatorstvu (ki je v priponki). Vsi donatorji bodo navedeni na spletni strani projekta (www.dobrodelnitek.si) in na FB: na profilu Ambroža Jakopa in znotraj skupine »Tečem, ker se mi ne da hodit«. Že prva objava na FB je dosegla več kot 1000 ljudi v enem dnevu.

Svoj prispevek lahko nakažete na:
TRR Humanitarnega društva Križemrok: SI56 6100 0000 8119441
Namen nakazila: peljimo jih na počitnice
Koda namena: CHAR
Sklic: 00 29042016
Humanitarno društvo Križemrok, Kamniška graba 141, 2351 Kamnica
Delavska hranilnica, d. d., Maribor
BIC banke: HDELSI22

Za podrobnejše informacije smo vam na voljo na telefonski številki 041 720 764.
Za vašo podporo sem vam že vnaprej zahvaljujemo in se veselim morebitnega srečanja na progi dobrodelnega teka.

Ambrož Jakop in organizacijska ekipa