SMA 4G LTE-Antena 35dBi Dvojno Mimo GSM/3G Visok Dobiček WiFi Signala z Booster 6 m Kabla

Dobavljivost:
Na zalogi

Oznake: gsm alarm, področja, gsm signala booster, 4g modem, 4g, prilagoditev wifi, 4g telefon, gps, wifi 4g, mimo 3g antena, fi wi usmerjevalnik, 3g usmerjevalnik.

    €11.11 €12.92
Količina:
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: sasadigital

Ta najnovejši 35dBi 4G LTE-antena je design namestite na svoj 4G Mobilne dostopne točke Usmerjevalnik z SMA konektorji za izboljšanje wifi signal in pasovne širine v veliki meri.Pokrov dolgo frekvenčnem Območju med 791(MHz) in 2690(MHz), lahko dobite največ vsesmerni brezžične pokritosti v šibka internetnem okolju.Idealen za dejavnosti na prostem.Z dvojno mimo SMA Moški konektorji, to je zelo enostavno za namestitev, brez voznika je potrebno na vse, samo vijak za priključke na vaši 4g usmerjevalnik za mobilne dostopne točke in se izvaja.Z 2 dolge 6 m RG174 (baker), podaljški, lahko jo postavite kjerkoli in prejemajo visoke kakovosti signala iz vseh smeri.Z Vakuumsko Sesalno Pokal, se lahko enostavno pritrdite na katero koli ravno površino in zavrtite antena za najboljši signal usmerjenosti.

Katarina Kisa2020-09-17
"The product arrived too late. It's not working well. I ordered a 5-meter wire and it was sent to a 3-meter wire. I asked ts9 and you sent sma"

Napišite recenzijo!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kakovost
Cena

Podobni izdelki