120/150 cm Napihljivi Boks Vreča Odrasli Otroci Boks Udarec, Brca Sandbag Napihljivi Mešalniku Telovadnici Otroci Boks Usposabljanje Ciljnih

Dobavljivost:
Na zalogi

Oznake: sok pladenj, kickboxing vrečke, noge sandbag, blagovne znamke boks vreča peska, torbici, boj boxe, punch vrečko, človek boks cilj, kick pad, otrok boks lutka.

    €3.24 €4.77
Količina:
  • Starost: >8 Let
  • Vrsta: Sandbag Kategorije
  • Poreklo: CN(Izvora)

120/150 cm Napihljivi Boks Vreča Odrasli Otroci Boks Udarec, Brca Sandbag Napihljivi Mešalniku Telovadnici Otroci Boks Usposabljanje Ciljnih

Bullet Točk: 1、Hitro Rebounce: napihljivi boks sandbag je izdelana iz debele PVC gradbenega materiala in je za 47,2 palcev / 120 cm, 59 cm / 150 cm višina velikosti.To lahko hitro preobratu in mehko, super za vsakogar, vadbo in igro.

2、Varnost in Trajnost: Robustni PVC materiala, ki zagotavlja varnost in trajnost.Poleg tega mehke gume, je polnjene v boks ring in je zatesnjeno.

3、Uporabite Način: Odprite dno in ga napolnite z vodo ali peskom, da dodate težo in da bo stati vedno na terenu.

4、Idealen za Fitnes: Napihljive vrečami peska so idealne za fitnes in stres.Izboljšanje koordinacije in prilagodljivost, spali kalorij in zmanjšanje stresa, medtem ko povečuje prožnost in roko oči usklajevanja.Vsakič, ko si udaril žogo, je tudi idealna izbira za taekwondo usposabljanja.Lahko se uporablja za odrasle in otroke.

5、Praktično in Varno: usposabljanje stolpcu je mogoče zložiti in shranjeni.Je praktično, varno, in je idealna za otroke boks inštruktorji zato, ker obstaja nevarnost poškodbe, ki vam omogoča, da gorijo kalorij in sprostitev stresa.To je vsekakor odlična izbira darilo.

1.Hitro Rebounce: napihljivi boks sandbag je izdelana iz debele PVC gradbenega materiala in je za 47,2 palcev / 120 cm, 59 cm / 150 cm višina velikosti.To lahko hitro preobratu in mehko, super za vsakogar, vadbo in igro.

2.Varnost in Trajnost: Robustni PVC materiala, ki zagotavlja varnost in trajnost.Poleg tega mehke gume, je polnjene v boks ring in je zatesnjeno.

3.Uporabite Način: Odprite dno in ga napolnite z vodo ali peskom, da dodate težo in da bo stati vedno na terenu.

4.Idealen za Fitnes: Napihljive vrečami peska so idealne za fitnes in stres.Izboljšanje koordinacije in prilagodljivost, spali kalorij in zmanjšanje stresa, medtem ko povečuje prožnost in roko oči usklajevanja.Vsakič, ko si udaril žogo, je tudi idealna izbira za taekwondo usposabljanja.Lahko se uporablja za odrasle in otroke.

5.Praktična in Varna: usposabljanje stolpcu je mogoče zložiti in shranjeni.Je praktično, varno, in je idealna za otroke boks inštruktorji zato, ker obstaja nevarnost poškodbe, ki vam omogoča, da gorijo kalorij in sprostitev stresa.To je vsekakor odlična izbira darilo.

Značilnosti:

Enostaven za prevoz; se lahko uporablja kadarkoli in kjerkoli

Specifikacija:

Material: PVC

Napihljivi višina:

velikost: približno 120 cm/za 47,2 v

približno 150 cm/59in

Seznam Vsebine:

1 * Napihljivi Boks Sandbag

Napišite recenzijo!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kakovost
Cena

Podobni izdelki