34pcs/set slovensko Besedo Učenje Flash Kartice Montessori Vsakodnevno Vedenje Življenje Usposabljanje Pomnilniško Kartico Igra Otrok, Zgodnje Učenje Igrače

Dobavljivost:
Na zalogi

Oznake: angleški ide, lesene igrače, ljubezen v angleščini, knjiga angleščina, otroka kartice učenje, angleščina, angleški učnih kartic razvoj, otrok učenje angleščine, angleške besede, vesel spomin.

    €8.64 €14.41
Količina:
  • Številka Modela: Angleški Učnih Kartic
  • Material: Papir
  • Velikost: 8*11 cm
  • Starostni Razpon: > 3 let

[xlmodel]-[po meri]-[49494]

34pcs/set slovensko Besedo Učenje Flash Kartice Montessori Vsakodnevno Vedenje Življenje Usposabljanje Pomnilniško Kartico Igra Otrok, Zgodnje Učenje Igrače

Opis:

Ime izdelka: 34 angleški Učnih Kartic za Otroke Risanka Vsakodnevno Vedenje Flash Kartice Baby Zgodnjega Učenja Pomnilnika, ki je Igra Igrače

Zabavna učna sredstva za poučevanje otroka angleške besede

Funkcija:

Material: Papir

Barva: Kot prikazano

Dimenzije: 8x11 cm

Kako igrati karte?

Utripa, poglej, spomnite?

Najprej izberite niz tematskih kart, nato pa uporabite kartice za trenutek pred otroka, in nato pustite, da otrok spregovori besedo takoj, plus 1 točko!Če ste se naučili hitreje kot kdorkoli!

Če je pravilno ugotovljena, se ga dotaknite in ga stran!

Dal kartico v žepu ali polje in otroci naj kartice v zameno.Če je pravilna, jo lahko odstranite kartico, če se zmotite, boste morali dati nazaj.

Na koncu, poglejmo, koliko kart je bilo nabralo v rokah otroka?Lahko nastavite cilj, za primer, če imate nabralo 20 kartice, tudi če zmagaš, dont pozabite, da nagrado za svoje otroke!

Poglej za to in videli, kdo najde novo besedo prvi!

Ventilator kartic, ki jih želite, da se naučijo, da prazna stran obrnjeni navzgor, in potem reči besedo naključno, naj otroci strani kartice eno po eno, lahko nastavite čas, lahko poberem besede kartico, ko se ti zdi!Lahko dobite majhen znesek nagrad z zbiranjem določeno število besedo karte!

Prosimo, upoštevajte, kaj beseda je bila to položaj šele zdaj?

Daj nekaj kart na mizi in dal vaš otrok deset sekund, da si zapomnite te besede.Ko čas se je iztekel, bo flip skozi prazne strani.Otrok se mora zanesti na spomin

Pravijo besedila na kartice, potem pa pravijo, da je vse, in boste dobili nagrado!Igranja lahko tudi test otrok spomin in pozornost.

Zgoraj je igranja, zbranih s strani prodajalca, bom delil z vami!Več igranja čaka, da odkrijete!Starši-otrok, iger, vedno bi več presenečenj!Lahko naši otroci pridobijo več sreče in znanja, kot so grow up!

Pakiranje vsebuje:

34 življenje ukrep kartice

[xlmodel]-[fotografija]-[0000]

[xlmodel]-[po meri]-[45032]

Napišite recenzijo!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kakovost
Cena

Podobni izdelki